Sunday, October 13, 2013

Novi, neravniji Miholjac

Tradicionalna zadnja utrka svake sezone Slavonske brdsko biciklističke lige vozi se u Miholjcu, a tradicionalni peti put zaredom kući okićen miholjačkim zlatom dolazi osječanin Geba! Na malo izmjenjenoj 6 kilometara dugoj stazi, i drugo zlato, no u elite kategoriji, također je kući odnio član BK "Osijek 2010" Tomislav Nemet aka Frki. Staza je izmjenjena na način da je dodan dugi ravni dio, većinom travnat i vrlo grbav, što se mnogima nije svidjelo.
Srebrna je kod žena bila Lucija Jerbić, što ju u ukupnom poretku lige svrstava na drugo mjesto, isto kao i Nenada Mrđanovića koji je u Miholjcu bio četvrti.
Domaćini, za razliku od prethodnih godina kada su nekad sa više a češće sa manje uspjeha uspjeli skuhati dobar grah, ovaj puta bez rizika odlučili su skuhati tijesto sa mljevenim mesom, tzv bolonjeze, što se pokazalo kao vrlo dobar potez.
Pauza od regionalne MTB lige trajat će do proljeća, odnosno tradicionalno prve utrke krajem ožujka u Slavonskom Brodu – popularnoj Tvrđavi. A dotada – trenažeri u pogon!
Rezultati utrke Miholjac
Galerija fotki (FB DBan)
Galerija fotki (flickr DBan)
Ukupni poredak SBBL 2013

No comments:

Post a Comment