Sunday, June 30, 2013

Roštilj i Vukovarsko po 5 kuna

Lagana i lijepa staza nakon koje su svi poželjeli odvesti bar još jedan krug, bio je zaključak većine takmičara koji su u nedjelju bili gosti na pozivnoj utrci Slavonske lige u Vukovaru.

Staza je prolazila pokraj poznatog arheološkog nalazišta Vučedol, po kojemu je utrka i dobila ime. Kružna staza dužine 4.1km sastojala se od početnog cik-cak uspona iznad Vučedolskog muzeja, a potom poljskim putevima do prvog publici zanimljivog dijela. Šumica i njen surduk bili su prava atrakcija, nakon čega je uslijedio kratki uspon po kosini. Poslije toga malo asfalta i malo makadama kroz obližnja naselja pa poslastica za kraj - brzi šumski singletrack sa skakaonicom te na kraju spust niz stepenice i prolazak preko dropa od dasaka.

Sve u svemu, zabave nije nedostajalo, a da vozači ne ostanu gladni potrudio se domaćin priredivši ručak kakav pamte samo oni koji su 2012. pohodili Šumu Striborovu u Brodu - nezaboravan roštilj koji je očišćen do kraja. Uza sve to i Vukovarsko pivo po 5 kuna. Mrak. Do nagodinu...

Rezultati utrke
Track utrke (4 kruga master A)
Galerija fotki
Snimka staze (HD 15min)

No comments:

Post a Comment